Husfrukost


Evenemangsdetaljer


 

Onsdagen den 18 april bjuder Åkroken Science Park in alla hyresgäster i Grönborg till en gemensam husfrukost!

Denna onsdag gästas vi av Linda Bergström från Bron Innovation, regionens nätverk för digitalisering som bland annat jobbar för att stärka Västernorrlands position som en stark IT-region, nationellt.

Under frukosten kommer vi få höra mer om verksamheten, hur de jobbar med nätverket som består av över 70 medlemsföretag och Good Tech Hack, Norrlands största hackathon som anordnades i Grönborg i februari. Missa inte det!

Allt eftersom huset fylls på är Åkroken Science Parks husfrukostar ett enkelt sätt att lära känna de andra i huset. Vi som är hyresgäster i Grönborg är den viktigaste pusselbiten för att huset ska bli en levande mötesplats. Vi hoppas därför att så många som möjligt har möjlighet att komma förbi och säga hej!  

Anmälan

Anmäl dig här

(Evenemanget är endast öppet för hyresgäster i Grönborg.)

Arrangören

Åkroken Science Park är Sundsvallsregionens arena för innovation, entreprenörskap och tillväxt. Vi erbjuder även andra företag, projekt, avknoppningar och innovativa affärsidéer en unik möjlighet att etablera sig, utvecklas och växa i en kreativ miljö. Hos oss finns både fysiska förutsättningar i lokaler, kreativt klimat och engagerade människor samt resurser och verktyg som stimulerar tillväxt och framgång.

Hemsida I Facebook