Nya hyresgäster flyttar in

Coworking space Bryggeriet på plan 3 i Hus öst är klart för inflytt. Och nu är fler hyresgäster på väg in.

Varmt välkomna till huset!

Vill du också bli en del av Grönborg? Läs mer

Bildbyrån

"Med erfarenhet som sträcker sig 61 år bakåt i tiden sticker vi ut hakan och klassar oss som byrån med Sveriges bästa sportfotografer och sportbilder."
https://www.bildbyran.se/

Clockwork

"Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft."
http://clockworkpersonal.se/

Frosting

"Sedan 2005 har uppdragsgivare anlitat Frosting Kommunikationsbyrå för sin marknadskommunikation. Med kreativa lösningar för strategi, design och innehåll skapar vi varumärkesupplevelser som leder till framgång."
http://www.frosting.se/

 
Innofactor

"Vår affärsidé är att hjälpa dig öka din lönsamhet genom att integrera och effektivisera arbetsprocesser och verksamhetssystem. Vi kombinerar vår gedigna erfarenhet av verksamhetsförståelse och Microsoft-teknologi med nytänkande och affärsmässighet."
http://www.innofactor.se/

Linjemontage

"Vi är specialiserade på kraftförsörjningsanläggningar inom spänningsområdet 0,4-400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningslösningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder inom nätbolag, industri och offentlig förvaltning."
http://www.linjemontage.se/

Mikatec

"Vår samlade erfarenhet från produktutveckling inom olika teknikområden och branscher gör oss starka inom mekanik- och maskinkonstruktion. Vi har också mångårig erfarenhet av arbete i projekt, det är att extra plus när det gäller stål-, rör- och anläggningskonstruktion. Vi har även erfarenhet av projektledning."
http://www.mikatec.se/